Despre Noi

Povestea Noastra

Pasiunea pentru patiserie şi cofetărie a luat naştere uşor, cursul timpului conducând spre o afacere de familie.

Iubeam prăjiturile foarte mult, iar curiozitatea pentru afla cât mai multe reţete ne-a îndrumat spre Cofetăria Dora, pe care, astăzi ne străduim să o dezvoltăm într-un ritm frumos şi gustos. În primul rând pentru clienţii noştri, care ştim că îşi doresc doar prăjituri de calitate, cu ingrediente proaspete, ouăle, laptele şi tot amalgamul de arome, împlinind visul nostru, de a face oamenii fericiţi.

Primul vis a luat naştere în anul 1995, pe Şoseaua Olteniţei, prima noastră cofetărie născută din plăcere pentru a crea cele mai gustoase prăjituri. Fixaţi pe originalitate, foloseam, ca şi acum: pasiune, dragoste şi ingrediente proaspete. Anii au trecut, iar odată cu adaptarea la normele europene, cofetăria noastră a căpătat un aer modern, boem şi primitor, de data aceasta, pe strada Vulcănesti, nr.35, astfel înfiinţându-se punctul nostru de desfacere.

Acum suntem mândri şi fericiţi! Deţinem trei cofetarii, situate în cartierul Berceni (Şoseaua Olteniţei, nr.119, Sos. Olteniţei nr.10. Strada. Vulcănesti, nr.35) cu peste 120 de produse care, împlinesc visul de a fi fericiţi pentru fericirea clienţilor noștri.

Laborator cofetarie propriu la cele mai inalte standarde.

Standardele noastre

Produse proaspete la standarde europene

Retete traditionale romanesti si internationale

Compozitii unice de arome si gusturi

Satisfactia deplina a clientilor nostri